Majlis Konvokesyen USIM Ke-12 (2025)
Majlis Konvokesyen USIM Ke-12 telah berlangsung pada 15 November hingga 16 November 2014 mencatat sejarah kerana buat julung kalinya diadakan di Dewan Besar USIM. Istiadat yang penuh gilang gemilang ini telah di sempurnakan oleh Tuanku Canselor USIM, DYMM Tunku Ampuan Besar Negeri Sembilan Darul Khusus, Tuanku Aishah Rohani binti Almarhum Tengku Besar Mahmud dan YAM Tunku Besar Seri Menanti, Tunku Ali Redhauddin Ibni Tuanku Muhriz selaku Pro Canselor USIM. Majlis penuh makna ini diadakan sebanyak empat sidang melibatkan seramai 1,689 graduan.