Program Pembangunan Mahasiswa Ulu Sepri 2001 (2025)
Program Pembangunan Mahasiswa diadakan untuk tahun keduanya dengan kerjasama Biro Tatanegara, Jabatan Perdana Menteri pada pada 4 hingga 8 Oktober 2001 bertempat di Kem Bina Negara Ulu Sepri, Negeri Sembilan.