Buku Majlis Pelancaran Aktiviti Sempena Sambutan 10 Tahun USIM (2025)
Buku Majlis Pelancaran Aktiviti Sempena Sambutan 10 Tahun USIM yang berlangsung pada 28 Oktober 2009 bertempat di Perpustakaan USIM.