Majlis Perasmian Bangunan Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) (2025)
Pada 19 April 2022, berlangsung majlis perasmian bangunan Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) serta pelancaran Aplikasi Quran Isyarat Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) yang telah disempurnakan oleh Duli Yang Maha Mulia Tunku Ampuan Besar Negeri Sembilan Darul Khusus, Tuanku Aishah Rohani binti Almarhum Tengku Besar Mahmud, Tuanku Canselor USIM bertempat di Auditorium Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan. Majlis penuh bersejarah ini turut dihadiri Menteri Pengajian Tinggi, Yang Berhormat Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad.