Hari Keluarga KUIM 2004 (2025)
Pada 15 Mei 2004, berlangsung Hari Keluarga KUIM bertempat di Taman Wetland, Putrajaya. Program diserikan dengan kehadiran Menteri Pengajian Tinggi, YB Dato' Dr. Hj. Shafie Hj. Mohd Salleh yang disambut bersama oleh Pengerusi Lembaga Pengarah KUIM, Tan Sri Dr. Yusof Noor, Rektor KUIM, Prof. Dato’ Dr. Abdul Shukor Haji Husin dan warga kerja KUIM. Pelbagai acara telah diatur pada program ini yang bertujuan untuk mengeratkan hubungan dan mengukuhkan semangat kerja berpasukan dalam kalangan warga KUIM.