Fit USIM Charity Run 2015 (2025)
Pada 12 September 2015, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) USIM dan Sekretariat Pelajar Luar Kampus (OCSS) buat julung kalinya menganjurkan acara larian Fit USIM Charity Run 2015. Acara larian ini bersempena dengan Hari Terbuka USIM, disertai lebih 500 peserta terdiri daripada warga USIM, pelajar IPT dan sekolah serta orang awam. Turut menyertai larian ini Naib Canselor USIM, Prof. Dato' Dr. Musa Ahmad.