Majlis Pelancaran Logo MPPKUIM (2025)
Pada 3 September 2004, telah berlangsung Majlis Pelancaran Logo MPPKUIM bertempat di Dewan Majlis Perbandaran Ampang Jaya, Ampang, Selangor. Ahli Lembaga Pengarah KUIM, YBhg. Dato' Syed Amin Aljeffri telah meluangkan masa merasmikan majlis kali ini. Turut hadir Timbalan Rektor (Hal-Ehwal Pelajar & Pembangunan), Prof. Dr. Mohammad Haji Alias dan Timbalan Rektor (Akademik dan Penyelidikan), Prof. Dr. Mohamed Asin Dollah dan saudara Nisar Mohammad Ahmad selaku Yang Dipertua MPP KUIM.