Lawatan Kerja Fakulti Perubatan Dan Sains Kesihatan KUIM Ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (2025)
Pada 5 Mei 2005, Fakulti Perubatan Dan Sains Kesihatan KUIM telah mengadakan lawatan kerja ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh, Pahang. Lawatan kali ini telah diketuai oleh Timbalan Rektor (Hal-Ehwal Pelajar & Pembangunan), Prof. Dr. Mohammad Haji Alias. Turut hadir bersama lawatan ini Dekan FPSK, Prof. Dato’ Dr. Nik Nasri Nik Ismail, Bendahari KUIM, Puan Rohani Abu dan Pengarah Pembangunan, Ir. Daim Saian. Rombongan dari KUIM ini telah disambut oleh Datuk Dr. Bahari Che Awang Ngah, Pengarah Hospital Sultan Haji Ahmad Shah.