Majlis Konvokesyen USIM ke-7 (2024)
Pada 1 Ogos 2009, telah berlangsung Majlis Konvokesyen ke-7 USIM bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Seramai 592 graduan yang terdiri daripada graduan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Diploma Siswazah telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada sesi kali ini.