Majlis Konvokesyen USIM Ke-6 (2024)
Pada 20 Disember 2008, telah berlangsung Majlis Konvokesyen ke-6 USIM bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Seramai 289 graduan yang terdiri daripada graduan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Diploma Siswazah telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada sesi kali ini.