Lawatan Ahli MPU Ke Tapak Projek Kampus Tetap Nilai (2024)
Pada 29 November 2002, telah diadakan sesi lawatan Ahli Mesyuarat Pengurusan Universiti (MPU) ke tapak projek kampus tetap KUIM di Nilai. Lawatan ini telah diketuai oleh Timbalan Rektor (Hal-Ehwal Pelajar & Pembangunan), Prof. Dr. Mohammad Haji Alias.