Minggu Ta'aruf Ijazah Pertama KUIM Sesi 2005-2006 (2024)
Pada 2 hingga 6 Julai 2005 telah berlangsung sesi ta'aruf dan majlis bacaan ikrar kumpulan pelajar ijazah pertama KUIM bagi sesi 2005-2006 bertempat di Dewan Majlis Perbandaran Ampang Jaya, Ampang, Selangor. Program ini turut dihadiri oleh Pengerusi Lembaga Pengarah KUIM, Tan Sri Dr. Yusof Noor, Rektor KUIM, Prof. Dato’ Dr. Abdul Shukor Haji Husin, serta pegawai-pegawai kanan KUIM.