Kunjungan Hormat INFAD Ke Jabatan Mufti Negeri Johor (2023)
Pada 20 April 2005, Institut Pengurusan dan Penyelidikan Fatwa Sedunia (INFAD) telah mengadakan kunjungan hormat ke Jabatan Mufti Negeri Johor. Rombongan lawatan telah diketuai oleh Prof. Dr. Hj. Abdul Samat Musa bersama para pensyarah dan penolong pendaftar. Ketibaan rombongan ini telah disambut oleh Mufti Negeri Johor, YBhg. Sahibus Samahah Dato’ Haji Nooh Gadot.