Kunjungan Hormat INFAD Ke Jabatan Mufti Negeri Perak (2023)
Pada 12 Januari 2005, Institut Pengurusan dan Penyelidikan Fatwa Sedunia (INFAD) telah mengadakan kunjungan hormat ke Jabatan Mufti Negeri Perak, di Ipoh, Perak. Kunjungan kali ini telah diketuai oleh Prof. Dr. Hj. Abdul Samat Musa bersama para pensyarah dan penolong pendaftar. Ketibaan rombongan ini telah disambut oleh Mufti Negeri Perak, YBhg. Sahibus Samahah Datuk Seri Harussani Zakaria.