Majlis Jasamu Dikenang Prof. Dato' Dr. Abdullah Muhammad Zin (2023)
Pada tarikh 8 Jun 2004, bertempat di Bilik Dewan Kuliah 3, Kampus Pandan Indah telah diadakan Majlis Jasamu Dikenang bagi meraikan persaraan YB. Prof. Dato' Dr. Abdullah Muhammad Zin, Timbalan Rektor KUIM. Majlis diserikan dengan kehadiran Pengerusi Lembaga Pengarah KUIM, Tan Sri Dr. Yusof Noor, Rektor KUIM, Prof. Dato’ Dr. Abdul Shukor Haji Husin, pegawai-pegawai kanan serta para pensyarah dan kakitangan KUIM.