INSPEM anjur Kem Cakna Sains bersama pelajar SM Sains Gua Musang - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 Mac - Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Jabatan Matematik dan Statistik, Fakulti Sains, UPM telah menganjurkan Kem Cakna Sains INSPEM bersama pelajar Sekolah Menengah Sains Gua Musang baru-baru ini.