Kepentingan Pakar Epidemiologi Kesihatan Awam Veterinar dalam kesihatan sejagat - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 4 Mac – Kepentingan epidemiologi dan kesihatan awam saling berhubung kait bagi memastikan penyakit berkaitan haiwan dan juga manusia serta persekitaran tidak menular demi kesihatan sejagat di negara.