Ainaa muncul juara Hong Kong Squash PSA Challenge Cup 2023 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 23 Mac – Atlet Skuasy, Universiti Putra Malaysia (UPM), Ainaa Amani berjaya merangkul juara di Hong Kong Squash PSA Challenge Cup 2023 bagi kategori wanita yang berlangsung pada 15 Mac – 18 Mac 2023 di Hong Kong Cricket Club.