UPMKB anjur Program Putra Bakti Future Entrepreneur: Road to Success, didik nilai keusahawanan dalam kalangan belia - Ismail, Roslan (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
BINTULU, 20 Mac – Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) telah menganjurkan Program Putra Bakti Future Entrepreneur: Road to Success bagi mendidik nilai usahawan dalam kalangan belia sekitar Bintulu serta warga UPMKB.