Prof. Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit raih anugerah IET Malaysia Leadership Award (Academic) 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KUALA LUMPUR, 21 Feb - Prof. Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit daripada Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih Anugerah The Institution of Engineering and Technology (IET) Malaysia Leadership Award (Academic) 2022 baru-baru ini di Aloff Hotel, Kuala Lumpur.