UPM bekerjasama dengan kerajaan Libya tingkat keterjaminan makanan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 1 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima kunjungan lawatan daripada National Economic & Social Development Board (NESDB), Libya untuk membincangkan ruang serta peluang kerjasama bagi tujuan pembangunan negara tersebut.