UPM terima kunjungan Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 27 Januari – Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin mengadakan lawatan kerja ke Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi mengadakan perbincangan mengenai hala tuju serta nic UPM dalam pengajaran, penyelidikan dan peranan universiti membantu negara menangani krisis makanan negara.