Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee UPM lancar tuisyen RM 5 kepada pelajar sekolah rendah B40 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 19 Januari- Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee Universiti Putra Malaysia (UPM) melaksanakan program Putra Tuisyen kepada pelajar sekolah rendah B40 yang berada di sekitar UPM dengan kos serendah RM5 bagi setiap sesi untuk meringankan beban keluarga sekitar UPM.