FESKO 2022/2023 memperkasa rohani, jasmani dan emosi pelajar UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 7 Januari - Festival Sukan Kokurikulum 2022/2023 (FESKO 2022/2023) telah dianjurkan di Akademi Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM).