Inovasi Skyridder UPM percepatkan kerja membuang dawai pada tiang lampu - Esam, Asrizam (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG - Inovasi Skyridder oleh Kumpulan Inovatif dan Kreatif Langit Putra dari Putra Science Park (PSP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dapat mempercepatkan 80% masa kerja membuang dawai yang kebiasaannya ditinggalkan selepas gegantung iklan diturunkan.