Hoh Jia Da rangkul Ikon Reka Tekno Anugerah Perdana Belia Negara 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SEPANG, 17 Disember - Pelajar Jabatan Kejuruteraan Perisian dan Sistem Maklumat, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM) UPM, Hoh Jia Da, 22, berjaya merangkul Ikon Reka Tekno Anugerah Perdana Belia Negara 2022 yang telah disampaikan oleh Menteri Belia dan Sukan, Hannah Yeoh.