Dinamik pendidikan dalam pembinaan identiti ahli akademik - TNCAA UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 16 Dis - Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Prof. Dr. Ismi Arif Ismail hari ini menyampaikan syarahan inaugural yang bertajuk Professional Socialisation in Academic : Deliberating the Dynamics of Continuing Education and Identity Construction di Auditorium Fakulti Pengajian Pendidikan, UPM.