Kemurungan tidak halang graduan bangkit - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember – Hidapi penyakit mental (kemurungan) semasa belajar tidak menghalang Kavitha a/p Gnanavelan bergraduat semasa Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 pada hari ini.