Dua beradik ikut pesan ayah konvo bersama - Abu Bakar, Dahlan Ismail (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November - Muhd Ashraff Abu Bakar berkongsi kegembiraan hari ini menerima ijazah Bacelor Komunikasi dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia ke 46 Sidang 2 disini hari ini.