350 sertai IABS 2022 kongsi penerokaan baharu bidang anatomi dan bioperubatan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Nov - Seramai 350 peserta dalam bidang Anatomi, Sains Kesihatan dan disiplin berkaitan menyertai Persidangan Saintifik Anatomi dan Bioperubatan Antarabangsa ke-3 2022 (IABS2022) secara hibrid yang dianjurkan oleh Jabatan Anatomi Manusia, Fakulti Perubatan Dan Sains Kesihatan, UPM dengan kerjasama Universitas Brawijaya, Indonesia, bermula 22 hingga 24 November ini.