UPM rakan strategik laksana IET - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BANGI, 4 Oktober- Naib Canselor UPM, YH. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menghadiri Majlis Pelancaran International English Test (IET) oleh Menteri Pengajian Tinggi (KPT), YB Datuk Seri Dr Noraini Ahmad di Bangi Resort Hotel, di sini, hari ini. UPM akan menjadi salah sebuah universiti yang bertindak sebagai rakan strategik bagi menggiatkan lagi dan memastikan keberkesanan pelaksanaan IET.