UPM terima kunjungan dari usahawan pertanian tersohor Asia Prof Adjung Datuk Yap Yun Fook - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 Jun: Pusat Pertanian Putra (PAC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan dari usahawan pertanian tersohor Asia Prof Adjung Datuk Yap Yun Fook bagi melihat kawasan lapangan di ladang-ladang Pusat Pertanian Putra yang berpotensi untuk pelaksanaan dan pembangunan aktivit/projek.