Kolej 17 UPM lancar nama baharu Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Jun - Kolej 17 Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan nama baharu iaitu Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee pada Majlis Makan Malam Kilauan Berjasa ke-14.