UPM cemerlang rangkul sembilan pingat emas ITEX 2022 - Ismail, Nor Azizah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 30 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) cemerlang dengan merangkul sembilan pingat emas dan tiga pingat perak di The International Invention, Innovation & Technology Exhibition 2022 (ITEX) yang diadakan di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) dari 26 hingga 27 Mei 2022.