Program Kempas capai matlamat - berita harian, norliza abdullah (2009)
Seramai 48 pelajar Tingkatan Empat seluruh negara menamatkan Kem Pendidikan Alam Semula Jadi(Kempas)2009 di Hutan Simpan Ayer Hitam,Puchong,dekat sini semalam.