Mohd fauzi ejen kutip zakat IPTA tertinggi - Berita Harian, (2010)
Prof Dr Mohd Fauzi Ramlan dari universiti Putra Malaysia (UPM) muncul penerima Anugerah Prestasi Pertambahan Pembayaran Tertinggi bagi ejen institusi pengajian tinggi awam (IPTA) pada Majlis anugerah Ejen Kutipan Zakat bagi 2009.