Malam tangisan Palestin - Berita Harian, Nazmi yaakub (2010)
Bertolak daripada harapan agar sensitiviti unamat Islam terhadap nasib saudara mereka di Palestin termasuk Gaza tidak padam, kira-kira 15 penyair puitis menyemarakkan suara puitis yang melontarkan amarah kepada Israel pada Malam Puisi PENA:Malam Tangisan Gaza.