Prof. Dr. Mohd Adzir Mahdi Menang COMSTECH Young Scientist Award - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
ISLAMABAD, 13 Januari- Profesor di Jabatan Kejuruteraan Sistem Komputer dan Komunikasi, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd. Adzir Mahdi mendapat pengiktirafan sebagai penerima kategori COMSTECH Young Scientist Award di sini baru-baru ini.