Pelajar UPM Sumbang Emas Pada Sukan Asia Guangzhou - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Nov – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Chai Fong Ying (24), mengakhiri ‘kemarau’ emas negara apabila berjaya menghadiahkan pingat emas dalam acara wushu pada temasya sukan Asia Guangzhou.