Prof. Dr. Ismi Arif Ismail dilantik sebagai TNCAA UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG – Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) mengumumkan Prof. Dr. Ismi Arif Ismail, dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UPM untuk tempoh selama tiga (3) tahun berkuatkuasa mulai 25 April 2022 hingga 24 April 2025.