Prof. Datin Paduka Dr. Khatijah terima Anugerah Tokoh Akademik Negara (AAN) Ke-14 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PUTRAJAYA, 24 Mac - Pensyarah Jabatan Mikrobilogi, Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Prof. Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff dipilih sebagai penerima Anugerah Tokoh Akademik (AAN) Ke-14 di sini