Penyelidik UPM hasilkan nanoselulosa biomas sawit skala komersial - Ismail, Nor Azizah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 5 April - Sebagai umat Islam pada era moden sepatutnya lebih cakna dalam menggunakan aplikasi masuknya waktu solat mengikut kawasan atau zon tempat tinggal masing-masing bagi mengelakkan kejadian berbuka puasa lebih awal.