Melakukan pelbagai kerja sambilan tidak halang graduan raih master - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac – “Berada di universiti bukan sahaja untuk menuntut ilmu tetapi juga untuk menimba pelbagai pengalaman bekerja sebelum menghadapi alam pekerjaan yang sebenar,” kata Nur Syafikah Abdullah yang bergraduat pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Kali Ke-45 hari ini.