Dua atlet negara berjaya genggam ijazah - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac- Dua atlet negara yang melanjutkan ijazah di Universiti Putra Malaysia (UPM) akhirnya berjaya menggenggam segulung ijazah walaupun terpaksa membahagi waktu kepada pelajaran dan juga sukan yang disertai.