Pasukan Salvus UPM juarai Pertandingan ‘Shell Varsity Challenge 2021' - Aziz, M. Amiruddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Feb – Pasukan Salvus Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pertandingan ‘ShellSelamatSampai Varsity Challenge 2021’.