Suami isteri miliki bacelor - Law, Kai Wei; Gnanavelan, Kavitha (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan ─ Sepasang suami isteri Pang Way Ken, 26, dan isterinya Chia Xin Yi, 26, berjaya menamatkan pengajian masing-masing dalam Bacelor Sains Pembangunan Manusia dan Bacelor Sains Pembangunan Manusia dengan Pengurusan, menerima ijazah bacelor pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-44, hari ini.