‘Broken Family’ bukan penghalang untuk berjaya - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan – Dibesarkan oleh seorang ibu tunggal tidak mematahkan semangat Qistina Balqis Mohamad Zamri untuk belajar sehingga berjaya memperoleh Bacelor Sains Taman dan Rekreasi pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang ke-44 pada hari ini.