Pasangan adik beradik ke menara gading bersama - Mohd Nizar, Muhammad Faris Nazrin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan – Majlis Konvokesyen Ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) Tahun 2022 menjadi detik terindah yang melakarkan senyuman bagi pasangan adik beradik iaitu Vanitha A/P Paliah dan Saraniah A/P Paliah kerana telah menggapai cita-cita untuk bersama-sama menjejakkan kaki ke menara gading.