Atlet karate buktikan kejayaannya bukan pada sukan sahaja - Aziz, M. Amiruddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Januari – Graduan Bacelor Sastera Kesusasteraan Bahasa Inggeris, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Priyanshankari Hari Sankar, 26, berjaya menggenggam segulung Ijazah pada tempoh lazim (Graduate-on-Time – GOT) di keadaan jadualnya yang padat.