Kematian bapa tidak menjadi penghalang untuk teruskan pengajian - Mohd Nizar, Muhammad Faris Nazrin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 JAN – Kematian bapa yang sakit menjadi pembakar semangat graduan Azim Farhan Ngadimin, 23, untuk mencapai impian dan bergraduat dalam Diploma Perniagaantani di Majlis Konvokesyen Ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) Tahun 2022 di sini.